Bestuur

harryHarry Helwegen, voorzitter
Intermediair en partner fusies & overnames bij Diligence, een onafhankelijke commerciële organisatie die actief is in het begeleiden van bedrijfsovernameprocessen in het MKB. Harry heeft sinds de oprichting in 1998 een groot aantal overnames succesvol begeleid in de meest uiteenlopende branches. Rode draad in zijn loopbaan is de implementatie van nieuwe commerciële ontwikkelingen, waarbij meestal grote interne en externe weerstanden moeten worden overwonnen. Helwegen is naast intermediair ook algemeen directeur van Diligence Services B.V., de centrale organisatie van Diligence. Vóór Diligence werkte Harry 28 jaar voor Britisch Petroleum. Hij heeft de Hogeschool IVA Driebergen gedaan.

reijtenbaghRene Reijtenbagh, secretaris
Business Angels netwerk manager en onder andere oprichter van “Meesters van de Toekomst”, het business angels netwerk voor Overijssel en Gelderland. Tevens gekozen bestuurslid van de EBAN (European Business Angels Network) waar hij verantwoordelijk is voor het bevorderen van transnationale samenwerking tussen Business Angels netwerken. Veel Deal flow ervaring naar business angels toe en goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de business angels markt. Veel ervaring op het gebied van regionaal economische stimulering middels beleids- en projectontwikkeling en management. Economisch geograaf en MBA.
mintjesBernd Mintjes, penningmeester
Studeerde bedrijfseconomie en bedrijfspsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en in de USA. Na een carrière als bedrijfsadviseur en manager van een landelijke adviesorganisatie begon hij zijn eigen adviespraktijk. Hij adviseerde o.a. het ministerie van Economische Zaken over projecten om nieuw ondernemerschap te stimuleren. Middels een eigen investeringsfonds, Adfundum Participaties, investeert hij in jonge innovatieve bedrijven. Hij is verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen waar hij doceert in Innovatie &Strategie. Naast een aantal commissariaten is hij als expert verbonden aan higherlevel.nl. In 2005 was hij medeoprichter van de Maxwell Group.
langelaarBas Langelaar, algemeen bestuurslid
Bas studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en aan de Universiteit van Colorado (in Boulder, VS). Hij begon als projectmanager bij Science Park Amsterdam, dat als incubator en investeerder optreedt voor innovatieve start-ups. Daarna werkte Bas als consultant voor Pricewaterhouse Coopers. In 1998 richtte hij samen met Michel Simons Vectrix op. Een ‘no cure, no pay’ adviesbureau voor subsidies, (bank)kredieten en seed/venture capital. In 2004 richtte hij NextStage op: een netwerkorganisatie voor innovatieve ondernemers en investeerders.